Elemis kozmetika, stigli božićni paketi

Elemis kozmetika, stigli božićni paketi

Pred vama je vrhunski izbor Elemis božićnih paketa za koje ste interes pokazali negdje sredinom listopada pa nas je to motiviralo da ih ove godine učinimo još ranije dostupnijima. Fantastično vizualno dotjerani paketi bazirani su na spoju znanosti, prirode i aromaterapije, a oduševit će i najzahtjevnije ljubitelje kozmetike.

Elemis Balancing Beauty Secrets za mješovitu kožu

Ove godine Elemis za Božić nudi poklon pakete koji su još atraktivniji i sa ponekim proizvodom viška u odnosu na iste ili slične godinu prije. Također, neki paketi dobili su nova imena ali i dalje ćete se lako snaći. Naime, kao i dosad, u nazivu svakog Elemis božićnog paketa nalazi se i riječ koja opisuje za koga je odnosno čemu služi.

P.S.: Prije nego izložimo tri WOW razloga zašto bi svoje voljene trebali obradovati upravo Elemis paketom pažnje skrećemo pozornost na raniji post ELEMIS luksuzna kozmetika: Pravi izbor za Pro-Age znalce.  Vjerujemo da ćete upravo tu pronaći sve informacije zašto je ovom kozmetičkom linijom oduševljeno preko sedam milijuna korisnika širom svijeta.

Zašto odabrati Elemis božićne pakete?

Razlog prvi: Super cijena

Kvaliteta je u fokusu ali tu je i odlična cijena koja je u pravilu i do 35% niža od one cijene koju bi platili da kupujete proizvod po proizvod. Osim toga tu je i vrlo lijepo pakiranje i često besplatna torbica.

Razlog drugi: Istinsko veselje, jer…

Tko se ne voli veseliti? Svaki Elemis poklon paket zaokružuje svoju priču. Dakle, svi proizvodi koje trebate su na jednom mjestu. Recite nam, koliko ste samo puta zažalili zašto niste kupili ‘taj i taj’ proizvod jer vam je bio preskup? Elemis vam olakšava posao jer je cijena takva da gotovo sigurno štedite svoj novac i kupujete proizvod koji nikad ne bi (a možda vam baš on pomogne).

Razlog treći: Riješite svoj problem bez bojazni da je odabir krivi

‘Sve što ste oduvijek tražili…’

Ovo je Elemisova rečenica kojom počinje priča svakog Elemis paketa. Naime, svaki paket sadrži sistematski obrađene linije proizvoda za sve tipove kože. Točnije, proizvodi ciljano djeluju na probleme s hidratacijom, hiperpigmentacijom, zrelom kožom, borama, porama, finim linijama, aknama, crvenilom, anti-aging preventivi.

Ne možete pogriješiti. ALI! Ako imate pitanja ili ako vam treba pomoć kako bi utvrdili svoje stanje kože, nazovite nas i naši stručnjaci će vas saslušati i skupa s vama predložiti rješenje! Svaki dan od 8 do 17 sati na broj je 01/ 4666 430.

Razlog četvrti: Elemis nudi pakete za muškarce

Muška njega više nije mit. Ako ne vjerujete osvrnite se oko sebe. Možda vam je promaklo ali sve više muškaraca sve veću pažnju daje svom izgledu i njezi kože. U Elemisu to jako dobro znaju pa osim klasičnih muških paketa svaki muškarac (bez bojazni) slobodno može posegnuti u paket svoje bolje polovice.

Razlog peti: Veselite se sada (ili čekajte iduću godinu)

Živa istina. Elemis paketi dolaze u ograničenim serijama i nije ih moguće kupiti tijekom scijele godine. Požurite (ili odolite ako možete!).


10 veličanstvenih Elemis paketa


Za kraj. Evo našeg izbora. Naravno ovo je samo dio ponude koju možete pogledati u našem web shopu te pročitati detaljan opis uz svaki božićni paket.

Savršena Elemis njega za žene  

  1. Lift and firm poklon set (zrela koža)
  2. Hydrating beauty (iznimno suha koža)
  3. Elemis poklon paket Briliantly beautiful (umorna koža bez sjaja)
  4. Beauty secrets (za mješovitu kožu)
  5. Beauty sleep trio (anti-aging, nečista, dehidrirana koža)
  6. Sparkling eye (normalna prema suha zrela koža)
  7. Fabulus frangipani set za njegu kože i tijela (svi tipovi kože)

Savršena Elemis njega za muškarce

  1. Elemis putni set Lionel za bezbrižnu njegu kože i fino brijanje (plus torbica)
  2. Poklon paket Magnifice man za kompletnu njegu bez suviše briga
  3. Handsome heroes set za brijanje, tuširanje i kosu (kompletna njega sa vrlo cool torbicom od crnog materijala koji imitira moćnu kožu)
Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *