Dostava

Besplatna dostava za cijelu Hrvatsku!

Dostava za sve narudžbe iznad 380 kn je besplatna za područje cijele Hrvatske.

Dostava za narudžbe ispod 380 kn naplaćuje se 30 odnosno 38 kuna, a to ovisi o tome koju ste dostavnu službu odabrali:

  • HP dostavna služba koja stoji 30 kuna i istu preporučamo stanovnicima otoka, te osobama kojima je poštanski ured u blizini. Poštanski djelatnici dostavljaju pakete ali isto tako možete očekivati da će te paket morati podići u pošti.
  • GLS dostavna služba stoji 38 kuna

U oba slučaja paketi se šalju iz naše poslovnice na adresi Nova Ves 3, 10 000 Zagreb.

Kupac plaća proizvod tek nakon provjere, tako da se kvaliteta proizvoda može provjeriti prije plaćanja.

Sve zaprimljene, odnosno uplaćene, narudžbe radnim danom do 12 sati bit će poslane istoga dana, a dostavljene u roku 1-3 radna dana.

Dostavna služba

Dostavu vršimo putem nekoliko dostavljačkih službi kako bi osigurali optimalnu dostavu. Dostavljačke službe koje s nama surađuju su HP i GLS. Roba se u najvećem broju slučaja šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan od zaprimanja uplate (virman, kartično, PAyPal), ako uplatu zaprimimo do 12 sati. 

Ukoliko ste odabrali platiti robu prilikom preuzimanja (pouzeće), roba se u najvećem broju slučaja šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan od zaprimanja narudžbe, pod uvjetom da je narudžba napravljena do 12 sati.

Ukoliko se odlučite na kupovinu možete odabrati dostavu ili osobno preuzimanje. Robu je moguće preuzeti i u našoj poslovnici, Nova Ves 3, 10 000 Zagreb od ponedjeljka do petka od 12 do 15,00 sati ili po dogovoru.

Odabir termina dostave

Nakon što proizvod preuzme dostavna služba (HP/GLS), kupac ili platitelj na mail dobiva obavijest s tzv. tracking codom za praćenje koji omogućava da se, ako je potrebno, naknadno izmijeni adresa za dostavu!

Praćenje narudžbe

Prilikom slanja robe poslat ćemo Vam kod za praćenje (engl. tracking code) pomoću kojeg provjeravate stanje svoje pošiljke  GLS https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke, HP Express https://www.posta.hr/pracenje-posiljaka-u-unutarnjem-prometu

Ako roba ne stigne u očekivanom periodu (2-5 radnih dana od isporuke, prema pravilniku dostavne službe), pošaljite nam email na info@wow-junkie.com kako bi poduzeli potrebne mjere.
Dostava na otoke u pravilu traje nešto duže (ovisno o uvjetima i mogućnostima dostavne službe).

Brza dostava

Radimo na tome! Brza dostava bit će moguća uskoro i o tome ćemo Vas obavijestiti. Želimo da naručenu robu dobijete istoga dana uz minimalni trošak. Upravo pregovaramo s partnerima kako bismo vam omogućili ovaj način dostave. 

Preuzimanje robe u poslovnici WOW Junkie Zagreb (Cool Media d.o.o.)

Proizvod nije moguće kupiti na licu mjesta! Željene proizvode potrebno je kupiti on-line (proći proces kupovine), nakon plaćanja sustav će vas pitati da li želite dostavu ili osobno pokupiti proizvod u našoj poslovnici u Zagrebu. Označite to polje. Nakon kupovine dobit ćete obavijest o kupovini odnosno da vas vaš proizvod čeka.

Preuzimanje robe moguće je svakog radnog dana, od ponedjeljka do petka od 12,00 do 15,00 sati. Molimo Vas da pripremite točan iznos kako bismo vaše čekanje sveli na minimum.

Informacije na telefon 01/4666 430

OSTALI UVJETI:

Osoblje wow-junkie.com trgovine vodi računa o načinu pakiranja proizvoda. Proizvodi se pakiraju na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.