Dodijelili ste nam najvišu razinu oznake povjerenja – Certified Shop!

Trgovina wow-junkie.com dobila je WOW ocjene svojih kupaca i zaslužila najvišu razinu oznake povjerenja CERTIFIED SHOP i EMOTA

Sigurnost, privatnost, usluga i garancija… iz naše perspektive predstavljaju glavne činitelje uspjeha web trgovine. Uz sve navedeno, tu moraju ili bi (barem) trebali biti vrhunski proizvodi i fer cijene. Bez poštivanja svega navedenog posao je osuđen na propast. U to duboko vjerujem.

Dakle, jedan od osnovnih činitelja uspjeha u online trgovini koji snaži razinu oznake povjerenja predstavlja i odnos prema kupcima. Itekako smo upoznati s činjenicom da je prilikom posjete WOW Junkie stranicama u pitanju emotivni trenutak koji ‘povlači’ pitanja poput: hoćete li nam vjerovati ili ne. Da li su podaci zaštićeni? Kako možete biti sigurni da će naručeno stići i da će stići na vrijeme. Kakva je usluga nakon kupovine? Može li se proizvod vratiti ako ste njime nezadovoljni? Kako?

U tom smislu možemo reći kako smo ovih dana priveli kraju još jednu sjajnu stvar za sve kupce. Naime, zahvaljujući vama i anketi koju ste ispunjavali nakon kupovine, WOW Junkie web trgovina dobila je maksimalnih tri zvjezdice ‘Certified Shop’. Ukratko u pitanju je dokaz povjerenja potrošača, a njome se iskazuje koliko smo spremni približiti se potrebama potrošača u kupovnom procesu i poslušati njihove prijedloge kako bismo još više unaprijedili iskustvo kupovine.

Dodijelili ste nam najvišu razinu oznake povjerenja kada je u pitanju internet trgovina. Smatrate nas sigurnim mjestom za kupovinu. Hvala Vam!
Izvor fotografije: smind.hr

Oznaka CERTIFIED SHOP vas na internetu štiti, što znači da:

  •  je trgovac vrijedan povjerenja
  • je web trgovina u skladu sa standardima EU
  •  je trgovinu ocijenila neovisna institucija

Dodijeljena oznaka vrijedi 1 godinu, a postupak certifikacije u skladu je s nacionalnim i europskim standardima sigurne kupovine postavljene od strane udruženja EMOTA. Zato se, osim oznake CERTIFIED SHOP, pojavljuje i europska oznaka EMOTA.

Naravno, sve ovo ne bi bilo moguće bez Vas. Hvala na vašem vremenu i trudu na ispunjavanju anketa. Na kraju godine niste nam mogli dati ljepši poklon. Sretni i ugodni blagdani!

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.