Dobro došli u Summer shop – kozmetika za ljeto i plažu! Što je novo?

kozmetika za ljeto i plažu

Sve za ljeto kozmetika za plažu nalazi se na jednom mjestu. Klikom uđite u trgovinu u kojoj smo vam pripremili sve za njegu tijela, kose i kože ljeti i to prije, za vrijeme i nakon sunčanja…

Vezano za sve vaše upite sada vam na jednom mjestu otvaramo naš shop ‘Kozmetika za ljeto i plažu’. Vjerujemo da će vam uvelike skratiti vrijeme potrebno za odabir. Sve kreme za sunčanje, losioni i dodaci sa SPF faktorom (sprej, kreme, mineralne kreme) nalaze se na jednom mjestu raspodijeljeni u kategorije: tijelo, kosa i koža.

Imamo nove brandove koje, kao i uvijek, nećete pronaći u trgovinama. Jedan od njih je i Coola prirodna kozmetika za sunčanje koju vam toplo preporučamo. Da, ima svoju cijenu ali kada pogledate sastojke i koliko dugo traje jasno je i zašto. #wowpreporuka

Na ovaj način zamijenili smo nedostatak u vidu fenomenalne organske kreme za sunčanje by John Masters Organics koju, kako su nam javili razvijaju iznova i doći će na tržište (barem je planirano) tek kasnije ove godine. Svi drugi brandovi Lierac, RoC, Matis su ovdje s obnovljenim linijama. Alterna njega kose među vama, koliko znamo, ima kultni status. I tu smo se potrudili i predstavljamo neke nove proizvode.

Na vama je da pronađete malo vremena i odaberete najbolje za sebe. Za bilo koji savjet ili preporuku slobodno nam se javite na info@wow-junkie.com

Za pregled proizvoda iz određene kategorije samo kliknite na podnaslov:

Njega kose ljeti

Nije nimalo lak posao i zato smo pripremili rubriku u kojoj ćete uživati. Svi proizvodi stvoreni su za njegu kose ljeti. Ravna kosa, rijetka kosa, lokne, duga i čvrsta kosa. Kliknite ovdje i pronađite svoj proizvod koji će vam uljepšati ljeto.

Samotamnjenje

Sve vas više koristi ovu metodu. Kako i ne bi kada u ponudi imamo daleko najbolje proizvode po WOW cijeni. Samotamnjenje nije hir već potreba. Izgledajte preplanulo bez ijedne sekunde provedene na suncu uz ove proizvode!

Kreme i ostalo za sunčanje

Valja nam pripaziti i sunčati se umjereno. Da bi sve prošlo OK, mi smo se potrudili i sastavili kategoriju idealnih proizvoda za sunčanje. Idealnih u smislu da smo se trudili pokriti sve vaše potrebe.

Lice i tijelo

Rečenica koju smo mantrali dok smo sastavljali ponudu: ‘Hidratacija, zaštita, njega prije i poslije, zaštita…’ I nije nam žao. Potrudli smo se da bi vam predstavili najbolje proizvode za njegu lica i tijela. Posebno smo ponosni činjenicom da se u našoj ljetnoj trgovini u gotovo podjednakom omjeru nalaze i prirodni i organski proizvodi koji rade. Dakle 100% EKO i certificirano!

Sve za ljeto i plažu

Ukoliko imate bilo kakava pitanja, trebate savjet, napišite nam mail info@wow-junkie.com!

Naši stručnjaci čekaju vaša pitanja i dogovaraju besplatno!

Pusa

1 komentar
  1. Mihaela

    Odličan post, jako mi se dopada vaš blog 🙂

    Odgovori

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.