Color WOW cijena koju si spremna platiti, a evo i zašto!

ODLAZAK FRIZERU JE ‘MUST’ ALI JEDNAKO TAKO POSTOJE IZVANREDNI TRENUCI U KOJOJ JE POMOĆ DOBRODOŠLA, COLOR WOW TREBA BITI U SVAKOJ TORBICI!

Ne, ovo nije recept za ‘cheat’, iako u WOW Junkie uredu ima cura koje za ovaj proizvod potpisuju upravo takvu izjavu. Naime, zbog svoje specifične vodootporne formule odgađa posjet frizeru, odnosno pomaže u bezizlaznoj situaciji kada do frizera ne možeš stići. Nakon tretmana koji traje minutu do dvije prekrit ćeš sve nedostatke na svom vlasištu. Na primjer, u tren oka sakriti izdajnički izrast pa čak i sijede.

Nakon tretmana kosa je prirodna na dodir i izgled. Nema masnoća. Nema ulja. Vrijeme od jednog do drugog bojenja kose i(li) novih pramenova dramatično se produljuje. Color WOW sadrži niz pigmenata i reflektivnih elemenata koji svaki put pogađaju ton i fino se slažu s tvojom bojom, a da ne sadrži vosak i bojila. 

Ukratko: Color WOW je ‘THE’ proizvod koji će pomoći prekriti sve nedostatke bojane kose. Jesmo li naveli da je vodootporan?!? Pogledaj kako radi:

 

Color WOW cijena proizvoda dostupnog u 7 nijansi:

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.