Njega brade i češljanje koja će oblikovati vaše lice

Češljanje i njega brade

Brade su tu. Da, ima ih (skoro) svatko. Od sportaša i političara do direktora tvrtki koji ih ponosno nose u ured. Njega brade, hvala nebesima, više nije problem nego veselje. Toliki broj kvalitetnih proizvoda na tržištu definitivno će razveseliti svakog poznavatelja (bradatih) prilika. I zato, treba pojasniti korištenje nekih proizvoda za njegu brade.

Naime, nije dovoljno gel ili ulje razmastiti po bradi i to smatrati njegom. Sva je prilika da ste potrošili previše proizvoda koji je završio na samim vršcima dlaka te će nestati čim popijete malo vode ili obrišete usta nakon ručka. Ne. Bradu (ponekad) treba i počešljati. Pokazati svim tim dlakama željeni smjer jer će taj smjer lijepo oblikovati vaše lice. Dapače, zapamtite ovo: brada će vam pomoći da sakrijete nedostatke: manjak kose (Charlie Brown efekt), podbradak ….

Kako se češlja brada? Prijateljica frizerka nedavno mi je otkrila da se brada ujutro češlja odozgo prema gore. Isprike, ako ste vi to znali, a ja sad ispadam kao netko tko otkriva toplu vodu. Da zaključim ovu priču:

Pravilna njega brade ide ovako:

  1. počinje češljanjem odozdo prema gore i prema van. Češalj ili četku za bradu koristite tako da češljate od vrata prema bradi. Da, izgledat ćete kao Abe Lincoln ali samo na tren, na kraju će se isplatiti.
  2. Sada ste uspješno razdvojili dlake i spriječili daljnje petljanje i, potencijalno, bolnu i svrabljivu iritaciju.
  3. Slobodno obrnite postupak i počešljajte kao i do sada. Od brade prema dolje.
  4. Oblikujte po želji. Za to koristite balzam, ulje ili pomadu
  5. na kraju začešljajte. Ovim posljednjim korakom pravilno hidratizirate svoju bradu i njegujete kožu lica. Za kompletnu njegu pročitajte o serumu Vitamin C.

Kada je njega brade u pitanju slobodno nam otkrijte savjet kako vi to činite. Hvala na vremenu provedenom na WOW Junkie stranicama.

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.