Yes lubrikanti

Yes lubrikanti je točan odgovor!

Jer neke je stvari super naručiti online 😉

TKO SMO? Yes lubrikanti je pomno osmišljeni brand kozmetike za intimnu njegu koji u svojoj paleti  proizvoda nudi potpuno organske i prirodne lubrikante.

ZAŠTO SMO TU? Intimna područja na tijelu posebno su osjetljiva zbog svoje tanke membrane koja ih čini pogodnima za brzo upijanje kemikalija iz kozmetičkih preparata. Njihovim korištenjem narušavamo vaginalnu floru i pH vrijednost sluznice, a neugodna svrbež i osip više su pravilo nego izuzetak.

KAKO JE POČELO: Tkogod je pročitao Joyceovog Ulysessa nije mogao ostati ravnodušan na slavno „Da“ na posljednoj stranici romana nakon podužih opisa zavođenja. Upravo taj „Yes“ poslužio je kao inspiracija Susi Lennox i Sarah Brooks da na pozitivan, jednostavan i kratak način jasno prikažu ono što su željele postići svojim proizvodom.

PRIRODNI YES LUBRIKANTI: Uznemirujuća spoznaja o postojećim proizvodima za intimnu njegu čiji je pretežit sastav spoj raznih sintetičkih derivata – silikonske baze s bezbroj štetnih konzervansa, doveo ih je do kreiranja vlastite linije prirodnih lubrikanata ‘Yes’.