GENEO OXY

TriPollar Geneo uređaj za njegu lica

TriPollar Geneo Pesonal inovativni je uređaj za njegu lica kisikom. U pitanju je oksigenacija ili, pojednostavljeno rečeno, pomaže kisik izvući iz dubinskih djelova kože kako bi ona zasjala, bila čvršća i sjajnija. Uz to, aparat kombinira najvažnije elemente brige o vašoj koži kao što su piling i hidratacija. Svoju učinkovitost temelji na najnaprednijoj tehnologiji Oxygene koja obogaćuje kožu prirodnim kisikom te potiče obnavljanje stanica, proces pomlađivanja i poticanja kolagena prirodnim putem.

Zašto Geneo? Slabljenjem cirkulacije zbog starenja stanice dobivaju sve manje kisika zbog čega slabije funkcioniraju. Starenje i razvoj bolesti direktno ovisi o količini kisika u stanicama. Kisik ne samo da liječi nego i pomlađuje. U medicini gotovo da nema bolesti gdje primjena kisika u hiperbaričnim komorama ne pomaže. Kao što su hiperbarične komore najbolje za liječenje s kisikom tako je ovaj uređaj odličan u primjeni kisika za pomlađivanje kože.

Uređaj je klinički testiran i patentiran.

Geneo Personal je preporučen za korištenje na dnevnoj bazi, za čišćenje Vaše kože, te jednom tjedno kako bi napravili blagi piling Vaše kože i dodatno nahranili i obogatili vašu kožu kisikom.