The Organic Hemp Line

The Organic Hemp Line kozmetika na bazi ulja konoplje

Luksuzna, totalno organic linija kozmetike sa Eco Cert certifikatom na bazi ulja sjemenke konoplje. Ulje Cannabisa trenutno proživljava pravu revoluciju i uživa najveću popularnost u svijetu kozmetike kao aktivni sastojak u njezi kože. Razlog tome je nevjerojatna regenerirajuća moć ulja sa vrlo snažnim ani-age učinkom. Istovremeno uspješno pomaže u tretiranju akni i psorijaze.

Ulje sjemenke konoplje intenzivno obnavlja kožu. Daje izuzetan zdrav sjaj, hidratizira, djeluje na akne i psorijazu. Sadrži svih 21 amino kiselinu, sadrži Omega 3 & 6 masne kiseline u perfektnom omjeru za kožu. Ne sadrži parabene, silikone, mineralna ulja, sintetska ulja niti boje.

Od samog predivnog pakiranja preparata u ručno izrađene bambusove kutijice (slobodno ih reciklirajte i iskoristite kao cool kutijice za nakit i slično), do vrhunske kvalitete samog proizvoda, ovo je drugačiji i cjelovit pristup luksuznoj organskoj kozmetici.

Idejni začetnik linije je Arik Ankor, CEO tvrtke Elemin koja formulira i proizvodi The Organic Hemp line, a koji je pet godina radio na formuliraju savršenog proizvoda i uložio milijune kako bi dobio savršen omjer i sastav aktivnih tvari i ulja sjemenke konoplje.

The Organic Hemp Line sastoji se od 7 proizvoda i pozivamo vas da ih istražite!