SKINTEGRA KOZMETIKA

Skintegra kozmetika

Izrazito se veselimo svakoj prilici da vam predstavimo uistinu WOW brand, a k tome još da je iz Hrvatske. Dragi svi, Skintegra je tu! Jako je puno napisano o ovom brandu pa recimo samo najbitnije o Skintegra kozmetici.

U kratkom vremenu Skintegra kozmetika okupila je širok krug ljubitelja. Nije klasična kozmetika jer jer riječ o kozmetici s određenim i, kako tvrde u svom portfoliu, dokazivim učinkom te je stoga ubrajamo u granu kozmeceutike. Ako volite čitati deklaracije (a trebali bi) ovdje nećete pronaći klasične kozmetičke iritanse. Naime, Skintegra proizvodi ne sadrže denaturirani alkohol ni sintetska bojila već funkcionalne sastojke u ispravnim, visokim koncentracijama.

Nekomedogeno. Pogodno za osjetljivu i reaktivnu kožu. #budiwow

Prije kupovine dobro je znati! Pet osnovnih činjenica o Skintegri:

  • Skintegrini proizvodi pripadaju klasi kozmeceutika
  • U formulacijama se koriste klinički dokazani aktivni sastojci koji pomažu u tretiranju problematične kože (akne, preuranjeno starenje kože, komedoni, pore, pigmentacija)
  • Pitajte nas! Skintegra je poznata po edukativnom pristupu i transparentnosti
  • U pitanju je hrvatski proizvod od laboratorija, dizajna i proizvodnje
  • WOW moment: Ne testiraju na životinjama.

Ukratko, u pitanju je spoj vrlo napredne funkcionalne kozmeceutike i luksuzne kozmetike. Na našim stranicama uz svaki proizvod pronaći ćete vrlo detaljan opis svakog proizvoda te detaljnu analizu funkcionalnosti svakog aktivnog sastojka. Skintegra kozmetika stvara proizvode čije su formule nekomedogene i pogodne za osjetljivu i reaktivnu kožu.

 

SKINTEGRA KOZMETIKA Kategorije proizvoda