SKINTEGRA KOZMETIKA

Skintegra kozmetika

Izrazito se veselimo svakoj prilici da vam predstavimo uistinu WOW brand, a k tome još da je iz Hrvatske. Dragi svi, Skintegra je tu! Jako je puno napisano o ovom brandu pa recimo samo najbitnije o Skintegra kozmetici.

U kratkom vremenu Skintegra kozmetika okupila je širok krug ljubitelja. Nije klasična kozmetika jer jer riječ o kozmetici s određenim i, kako tvrde u svom portfoliu, dokazivim učinkom te je stoga ubrajamo u granu kozmeceutike. Ako volite čitati deklaracije (a trebali bi) ovdje nećete pronaći klasične kozmetičke iritanse. Naime, Skintegra proizvodi ne sadrže denaturirani alkohol ni sintetska bojila već funkcionalne sastojke u ispravnim, visokim koncentracijama.

Nekomedogeno. Pogodno za osjetljivu i reaktivnu kožu. #budiwow

Ukratko, u pitanju je spoj vrlo napredne funkcionalne kozmeceutike i luksuzne kozmetike. Na našim stranicama uz svaki proizvod pronaći ćete vrlo detaljan opis svakog proizvoda te detaljnu analizu funkcionalnosti svakog aktivnog sastojka. Skintegra kozmetika stvara proizvode čije su formule nekomedogene i pogodne za osjetljivu i reaktivnu kožu.

 

SKINTEGRA KOZMETIKA Kategorije proizvoda