REXALINE proizvodi protiv linija i bora

REXALINE za dvostruki efekt: površinski njeguje i dubinski štiti kožu zbog vode koju sadrži

Mladenačka koža je prepuna vode. Točnije, 75% te kože čini voda. Zato nam je koža u mladosti zdrava i sjajna. Međutim, već nakon 20 godina starosti počinje proces u kojem koža polako počinje gubiti vodu i biva sve manje hidratizirana. Javljaju se prve linije i bore. Koža gubi mekoću i sjaj, a lice svoj tonus. Rexaline je anti-aging brand  čiji proizvodi učinkovito djeluju protiv finih linija i bora i za to koriste najbolji element – vodu. Naime, voda pomaže stanicama da se snažnije aktiviraju u prehrani kože što koži vraća svježinu i mladolik izgled uz znatno smanjenje bora.

Voda čini 75% naše kože. Dok vrijeme prolazi, stres, zagađenost zraka, pušenje ili alkohol… (slobodno nastavite niz), smanjuju ovu vrijednost čak i do 55% ili gotovo za trećinu.

Rexaline proizvodi protiv linija i bora sadrže hijaluronsku kiselinu koja je prirodni sastojak kože i u stanju zadržati i do 1000 puta više vode od vlastite težine. Prvo se koristila na način da se koži dodavala kroz injekcije, direktno u kožu, kako bi se ispunile bore. Potom su naši znanstvenici počeli razvijati tehnologiju koja će učinkovito djelovati već u sklopu samih proizvoda za njegu i kompenzirati gubitak vode.

Rexaline Hyaluronic Acid duo kompleks prisutan u svim Rexaline proizvodima osigurava dvostruki efekt:

  • aktivno djeluje na površinskom djelu kože i zaglađuje linije i bore
  • za dugotrajni učinak prodire sve do dubinskih slojeva kože i hidratizira

Rexaline proizvodi protiv linija i bora sprječavaju pojavu tamnih kolutova oko očiju i koži daju zdrav sjaj i volumen.

REXALINE proizvodi protiv linija i bora Kategorije proizvoda