RevitaLash

RevitaLash serumi za rast trepavica i obrva RevitaBrow djeluju brzo i sigurno

RevitaLash serumi za rast trepavica i obrva inspirirani su istinitom pričom. Dr. Michael Brinkenhoff  je zbog potrebe svoje supruge Gayle, kreirao brand koji pomiče granice. Naime, Goyle je oboljela od raka dojke te je od kemoterapija izgubila trepavice. Vidjevši kako gubi samopouzdanje odlučio je kreirati proizvod koji će joj ga vratiti. Goyle je tako zaslužna i za naziv branda RevitaLash – proizvode koji revitaliziraju um, tijelo i dušu.

Revitalash serum za rast trepavica stiže u pakiranjima od po 1, 2 i 3,5 ml. Dostatan je za kuru od 3, odnosno šest mjeseci. Sadrži posebni aplikator koji sprječava da se formula razlije po oku, osigurava ravnomjeran nanos proizvoda. Prvi rezultati vidljivi su već nakon četiri tjedna. Sve što trebate je koristiti proizvod svakodnevno. Najbolje uvečer kada su trepavice čiste.

RevitaBrow serum za rast obrva dolazi u pakiranju od 3 ml što je dovoljno za kuru od 4 mjeseca. Također sadrži specijalni aplikator. Koristi se jednom na dan – svaki dan, preporučamo prije spavanja kada su obrve maksimalno čiste. Ne ispirati.

98% žena potvrđuje da nakon redovnog korištenja ovog proizvoda  imaju gušće, jače i zdravije trepavice i obrve!