REDKEN BREWS

Redken Brews kozmetika za muškarce svjesne potrebe svakodnevne njege kose i kože – frizure i brade. Redken Brews je američki profesionalni brand koji je 1967. godine predstavio jednu od prvih profesionalnih linija za njegu za muškarce na svijetuCijelo to vrijeme ostali su vjerni svom podrijetlu i vrhusnkim proizvodima, ali svakoj novoj generaciji podarili su muškarcima važne i vrlo posebne esencije kako bi ostali u trendu. Redken Brews ponosno predstavlja totalno mušku njegu. Od samog izgleda bočica do tekstura i mirisa ovo je totalno manly! 

Ukoliko četo posjećujete barber shop te svojoj bradi i frizuri pridodajte vrijeme i važnost kakvu zaslužuju, ovi proizvodi trebali bi biti u vrhu vašeg izbora.

 Lern better, earn better, live better.” 

Redken Brews nudi potpunu grooming liniju proizvoda. Od linije za beskrajne opcije stiliziranja do njege kose, lica, brade i tijela. Svi proizvodi za njegu su formulirani s craft sladomosiguravaju benefite kosikoži i vlasištu. Sama pakiranja su inspirirana bočicama piva te su napravljena od 100% PCR plastike.