Q+A kozmetika

Q+A kozmetika

Prirodna i čista, Q+A kozmetika fokusirana na sjajne sastojke koji rade. Naša misija je demistifikacija brandova. Baš kako naše ime govori ‘Q and A’ (u prijevodu: pitanja i odgovori) tu smo da bi odgovarali na vaša pitanja o njezi kože. Naime, neki se danas trude mistificirati Skincare iliti njegu kože. Mi nismo od takvih. Mi ne mislimo tako! Naš put je upravo obrnuto od toga. Mislimo da može biti jednostavno i ne pretjerano skupo na lijep i kvalitetan način njegovati svoju kožu po najmodernijim standardima. Aposlutno nam je jasno da proizvodi za njegu kože mogu zbuniti prosječnog korisnika pa je naša misija pojednostaviti kompletnu priču i objasniti što je potrebno vašoj koži. Jednostavno, brzo i lako!

Svi proizvodi formulirani su na način da im je u fokusu baš vaš tip kože!

Tvrtka je stvorena u Velikoj Britaniji u Norfolku 2012.

Snaga prirodnih sastojaka

Q+A dobro poznaje prirodu i njena rješenja i zato je naša linija proizvoda 98% prirodna. Svaki proizvod sastoji se od ključnih prirodnih sastojaka koji nude najblje reješenje.  NEMA silikona. Umjesto toga koristimo jedinstven sistem koji je efektivan i pruža mogućnost da njegujete svoju kožu na najčišći mogući način. U prirodi pronalazimo najbolje odgovore!  Ako želite znati što je u našim proizvodima pročotajte odjeljak ‘Sastav proizvoda’ koji se nalazi na svakoj stranici sa proizvodima na WOW Junkie shopu. Tamo su detaljno pojašnjeni ključni sastojci i navedena kopletna lista svih sastojaka koje koristimo. Nemamo što skrivati. Vidjet će te (a i osjetiti!).

Cruelty Free & Vegan-Friendly

Ne bi se bavili ovim poslom na neki drugi način! Ni jedan, niti jedan! naš proizvod nikada nije bio testiran na životinjama nitit će to ikada biti. Svi naši partneri imaju certifikac COSMOS koji osigurava kvalitetan opsrkbni lanac. Naši proizvodi ne distribuiraju se čak ni na teritorijima koji dozvoljavaju testiranje na životinjama. Svi naši proizvodi su vegan friendly osim nekih proizvoda koji sadrže prirodni pčelinji vosak. Za detaljne informacije pročitajte listu sastojaka svakog proizvoda.

Umalo smo zaboravili: Svi naši proizvodi također ne sadrže umjetne mirise i mineralna ulja. 

Slobodno krenite u kupovinu. Collagen krema za lice naš je trenutni favorit!