Perricone MD

Perricone MD kozmetika

Kada bismo pisali esej, možda bi dosegnuli tek djelić veličine i važnosti koju nam pruža Perricone MD kozmetika. Zasad recimo nekoliko osnovnih rečenica. Perricone MD kozmetika ima holistički pristup njezi i ljepoti kose i kože. Dr. Nicholas Perricone – dermatolog, nutricionist, izumitelj, znanstvenik i filantrop je 1997. utemeljio brend na trodijelnom programu. Isti pomaže u ublažavanju upalnih procesa u stanicama te u borbi protiv uzročnika tih procesa. Za zdravo tijelo i lijepu kožu osmislio je protuupalnu prehranu, ciljane dodatke prehrani i topikalne nutrijente bogate antioksidansima.

Perricone MD je svjetski lider u njezi kože utemeljenoj na znanstvenim istraživanjima i inovacijama

Linija Perricone MD obuhvaća visokoučinkovite proizvode koji se nanose izravno na kožu (topikalni preparati), dodatke prehrani koji su uz svoju nutritivnu vrijednost istodobno učinkoviti u njezi kože (nutraceutici) te kozmeceutike.

2015. tvrtka Perricone MD plasirala je liniju ‘No Make-Up Make-up’, koja predstavlja novu kategoriju dekorativne kozmetike s najvišim zaštitnim faktorom od štetnih sunčevih zraka što uvelike pomaže u borbi protiv uobičajenih znakova starenja i gubitka mladenačkog tena.

Jedinstveni proizvodi za reparativnu njegu kože, dodaci prehrani te proizvodi iz linije „No Make-Up Make-up“ od sada su dostupni i kod nas.