NuFACE

NuFace je novi američki brend na našem tržištu te su prisutni na tržištu više od 30godina.  Proizvodi su dostupni samo u premium retail trgovinama diljem svijeta te od danas i na Wow Junkie shopu. Dame koje prate beauty industriju sigurno su upoznate s NuFace brendom. Njihovi proizvodi redovito pobiru nagrade i na svim su relevantnim ljestvicama najboljih beauty gadgeta.

Na tržištu  su vodeća tvrtka čiji proizvodi koriste patentirani Microcurrent Skincare™. Mikro struju koja se precizno i potpuno bezbolno aplicira na lice i vrat, uz klinički dokazan blagotvorni učinak uz pomoć mikro struje na lifting, toniranje lica i zaglađivanje kože. Premium tretman s mikro strujom, zbog kojeg ste do nedavno morali ići u kozmetički salon, sada je dostupan u toplini vašeg doma, u bilo koje doba.

NuFace koriste mnoge poznate dame u svijetu showbusinessa. Jeniffer Anniston je fan još od 2016, koriste ga Kate Hudson i Miranda Kerr od 2017. Sviđa se i supermodelu Belli Hadid, koja ga je nedavno probala i objavila: „Ok, koristim @nuface na setu već neko vrijeme i moram si nabaviti jedan!“

Učinak mikro struje je potvrđen brojnim kliničkim testiranjima. Svi NuFace proizvodi imaju dopuštenje američke FDA (Food and Drug Agency), koje je dobiveno prema najstrožim mjerilima.

Klinička ispitivanja su pokazala da je vidljiv učinak mikro struje već nakon prvog tretmana, što se kumulativno poboljšava s vremenom. NuFace je sjajno rješenje za sve dame koje su umorne od umornog izgleda!