Malin+Goetz kozmetika

MALIN GOETZ KOZMETIKA SPAS ZA NJEŽNU I PROBLEMATIČNU KOŽU

Malin Goetz kozmetika iz New Yorka, osmišljena je za nježnu i osjetljivu kožu koja želi povratiti svoj sjaj, nježnost i svježinu. Od početaka fokusirani na žene i muškarce s osjetljivom kožom, prirodni i nježni proizvodi kreirani su i zbog osobne potrebe jednog od osnivača.

Matthew Malin pati od rosacee, ekcema, seboreje, osjetljiv je na mirise te ima suhu kožu. Zbog svega toga skupa s Andrewom Goetzom razvio je lako primjenjive tretmane koji su u isto vrijeme nježni i učinkoviti s obzirom na tip kože na koju se primjenjuju.

Mirisi i svijeće Malin Goetz proizvode se bez umjetnih mirisa, a nude fenomenalne osjećajne podražaje koji blagotvorno djeluju na um, dušu i tijelo. Malin Goetz kozmetika sadrži pažljivo birane sastojke, a formule proizvoda i dan danas kreiraju upravo Matthew i Andrew istovremeno zadržavajući proizvodnju svojih proizvoda u Maerici. Svijeće se proizvode na samom Manhattnu.

Malin Goetz predstavlja savršen poklon za nju ili njega, voljenu i dragu osobu koja muku muči s osjetljivom i alergijama sklonom kožom!