L’Oréal Professionnel

VRHUNSKA PROFESIONALNA KOZMETIKA ZA KOSU SA FRANCUSKIM GENIMA

L’Oréal Professionnel pokreće trendove na području frizerske umjetnosti, surađuje s najboljim svjetskim frizerima i stilistima, a možete ga naći i u backstageu modnih revija od Pariza i New Yorka do Londona i Milana. Sve je počelo 1904. godine, kada je mladi kemičar Eugène Schueller izumio prvu neinvazivnu boju za kosu kako bi odgovorio na potrebe frizera. “Oduvijek sam mislio da naš rast i naš uspjeh prije svega ovise o izvrsnosti strastvenih istraživača, te njihovoj mašti i trudu kao glavnim vrlinama.”

L’Oréal Professionnel linija stvorena na bazi moćne kombinacije naprednih znanstvenih dostignuća i profesionalnog iskustva za najbolju kosu ikada. Inovativne proizvode svakodnevno u svojem radu koriste najveća imena frizerske industrije, a njihovi rezultati potvrđuju o kakvim se proizvodima radi.

Proizvode koje vam nudi WOW Junkie često ste mogli vidjeti samo na revijama, u rukama vrhunskih stilista. Sada je red na vama da ih slobodno isprobate.


L’Oréal Professionnel istražite ponudu prema potrebi


Absolut Repair smanjuje oštećenje kose za 77%* i pruža 7x** veći sjaj bez osjećaja otežavanja. Vlakno je ojačano i obnovljeno.
Blondifier za profesionalnu njegu za posvijetljenu ili blond kosu. Posvijetlite blond kosu acai polifenolima. Nježno očistite vlakna kose dok neutralizirate neželjene podtone za hladan blond efekt.
Metal Detox za profesionalno rješenje usluge bojanja. Balayage i posvjetljenje kose.
Pro Longer je naša ekskluzivna kombinacija FILLER-A100 i aminokiseline za obnavljanje dužine i popunjavanje vrhova. Kosa izgleda punije, zdravije i snažnije.
Silver za ljepotu sijede i bijele kose sa ljubičastim šamponom. Sustav za neutralizaciju obogaćen magnezijem* i agensima protiv žutila. Suzbija neželjene podtonove. *Formula sadrži magnezijev acetat.
L’Oréal Professionnel
Vitamino Color proizvodi njeguju i štite boju kose od ispiranja do 8 tjedana* Formula obogaćena resveratrolom, za savršenu boju kose kao iz salona. *Instrumentalni test, šampon + njega

 


 

L’Oréal Professionnel