Living Proof

Living Proof rješava najveće izazove sa kosom

Šamponi i regeneratori ove marke ocijenjeni su izrazito visokim ocjenama na brojnim forumima koje pratimo. Ukucajte ‘Living Proof reviews’ u tražilicu i uvjerite se i sami. Velik broj zadovoljnih žena i kvalitetne ocjene nama su sasvim dovoljan znak da vam ga predstavimo.

Možda niste čuli, ali u pitanju je vrhunski high-end brand za njegu kose. Ciljano se bavi sa problemima volumena (slabe kose) i kovrčave kose (raskuštrane) kose te nudi liniju za pojačanu njegu za sve tipove kose. Ono što možemo reći: svako pranje kose šamponom i regeneratorom Living Proof zapravo je mali tretman koji vašu kosu jednostavno čini boljom. Kosa ne samo da je životnija te lijepog i njegovanog izgleda već je i vrlo podatna za daljnje stiliziranje.

Po čemu je Living Proof poznat? Po suradnji sa prestižnim znanstvenicima sa poznatog sveučilišta MIT od kojih crpi tehnološko znanje i patentiranu tehnologiju kao i osnivačima: stilistima i frizerima slavnih osoba koji su osmislili vlastitu ultra uspješnu liniju proizvoda.

Brand u kojem je svoj udio imala i slavna Jeniffer Aniston (slavna ‘prijateljica’ poznata po svojoj frizuri svoj je udio u tvrtki prodala krajem 2016. godine svjetskom divu i današnjem vlasniku Unileveru). Brandovima se obično dogodi da izgube dio poklonika kada ih preuzme neki od ‘velikana’ no to se u ovom slučaju nije dogodilo.

We are the science. You are the Living Proof® #budiwow

Living Proof proizvodi ne sadrže sulfate i silikone. Nježno čiste i omogućavaju stiliziranje i pojačanu njegu kose. Nek’ vam kosa bude WoW!