Germaine de Capuccini

Germaine de Capuccini

„Ljepota je snaga, šarm, iznad svega osobni stav, duhovna kvaliteta“
Carmen Vidal

Germaine de Capuccini je brand kojemu je 1964. godine Carmen Vidal, borbena, energična i vitalna žena udahnula život. Tajne ljepote koje je naučila u Alžiru tijekom svog djetinjstva i kozmetičke tehnike uz „know-how“ stečen u Parizu će postati stijeg jedne od najvažnijih profesionalnih kompanija njege kože u svijetu.

Tvrtka je smještena u Alcoyu, brdima južne Španjolske, a u njihovim laboratorijima predano rade skupine znanstvenika, posvećeni istraživanjima njege kože po najvišim svjetskim standardima čime je ovo jedan od rijetkih profesionalnih brendova koji ima vlastite laboratorije. Njihovi znanstvenici su vodeći u inovacijama jer neprestano istražuju uzroke direktno na izvoru problema. Često su bile potrebne godine istraživanja nakon kojih je njihov znanstveni tim došao do slavodobitnih formulacija o kojima se mnogo u svijetu pričalo i na račun kojih su globalno stvoreni novi trendovi u njezi ljepote.

POVIJEST GERMANIE DE CAPUCCINI 

Osnovan je 1964. godine u Španjolskoj te je svojim inovativnim rješenjima do danas postao jedna od vodećih svjetskih tvrtki za njegu kože. Trenutno prisutan u više od 20.000 spa i kozmetičkih salona u 84 zemlje diljem svijeta dobitnik je prestižnih nagrada i pionir beauty trendova. Politika brenda zasniva se na etičkom poslovanju – bez testiranja na životinjama, formulacije bez parabena i potpuno smanjenje emisija CO2. Labud kao zaštitni znak i simbol brenda simbolizira sve što njihovi proizvodi pružaju ženama – eleganciju, spokoj, ljepotu i čistoću.

 

Bez pokusa na životinjama – bez parabena– bez mikročestica

https://neoderm.hr/wp-content/uploads/2021/03/germaine_logo.png

 dostupna na Wow Junkie: