Foreo

Foreo uređaji za čišćenje i puno više od toga…

Foreo uređaji za čišćenje imaju misiju uljepšati nam život. Vjeruju da način na koji se osjećamo ima veliki utjecaj na to kako se predstavljamo svijetu kao i na vaše blagostanje. Iz tog razloga, stalno promiču samopouzdanje za koje duboko vjeruju da čini život ljepšim. Može li više WOW od toga?

Oni kažu da:

‘Sve što radimo je osmišljeno kako bismo vam dali dodatni elan u koraku kroz život. Kada se osjećate dobro, izgledate dobro. Naša misija je završena.’I mi im vjerujemo!

Foreo uređaji za čišćenje su u malo više od četiri godine na globalnom tržištu osvojili sve veće nagrade ljepote urednika i čitatelja beauty magazina te se plasirali među top 10 najinovativnijih beauty brandova na svijetu. Treba li reći da je u pitanju omiljeni beauty gadget brojnih blogerica i slavnih osoba?

Tvrtka FOREO, specijalizirana za ljepotu i pametna rješenja, osnovana je 2013. godine. Luna™ višestruko je nagrađivani uređaj za njegu kože. Pulsacijama različitog intenziteta kroz silikonske dodirne točke, revolucionarni uređaj dubinski čisti lice i pomaže u borbi protiv starenja. U 2014. godini predstavili su još jednu inovaciju za poboljšanje kvalitete življenja: ISSA™, jedinstvena četkica za zube.

Iako su proizvodi dizajnirani u Švedskoj, uspjeh u razvoju rješenja nadilazi kulturne prepreke i dovodi do brzog širenja diljem svijeta. FOREO je tako prisutan u više od 40 zemalja. Možete ga pronaći samo u vrhunskim trgovinama diljem svijeta. I mi ih imamo 😉