Coola prirodna kozmetika za sunčanje

Coola prirodna kozmetika za sunčanje

Coola prirodna kozmetika za sunčanje za super prirodnu njegu kože za vrijeme te prije i poslije sunčanja ali i samotamnjenje. U Coola proizvodima naći ćete:

  • 70% organskih sastojaka što znači da smo totalno organic
  • Cruelty Free oznaku (proizvodi se NE testiraju na životinjama)
  • Samo najsvježije sastojke s lokalnih farmi (Farm to Face® pokret*), naime, COOLA i sunce su prijatelji, a snaga sunca koristi se u rastu bilja koje će vas od njega zaštititi
  • Coola proizvodi pakirani su tako da slobodno možete checkirati svoj let bez bojazni da ćete morati baciti omiljeni proizvod

Saznajte što je Farm to Face filozofija.

Prema tvrdnjama na www.coolasuncare.com u svakom proizvodu nude samo najčišće, eko sastojke. Zeleno ali luksuzno. Svaki od sastojaka zapravo je predvodnik u zaštiti i prihrani kože zahvaljujući vitaminima i antioksidansima koji pomažu u prikrivanju prvih znakova starenja (na primjer) pa se slobodno možete prepustiti uživanju na suncu.

Znamo da opsesivno pazite na ono što stavljate u sebe, a kako je s onime što stavljate na kožu? Na taj dio mislimo mi. I odlučili smo razviti liniju maksimalno okrenutu prirodnim, organskim, održivim i lokalno proizvedenim sastojcima, baš kao hrana kakvu volimo jesti. Parabene, ftalate, pabe… sve to ostavili smo po strani. Nije nam potrebno.

 

Coola

Što je Farm to Face*? Ako znaš za pokret od farme do stola koji podrazumijeva da se hraniš isključivo svježim, netom proizvedenim namirnicama,  mi činimo isto to samo s kozmetikom koja je klinički testirana i bogata antioksidansima. Bolje za tvoju kožu, bolje za okoliš.

Sunčanje je COOL jer: COOLA!