Besplatni uzorci za svibanj

Besplatni uzorci

Samo najbolja kupovina može završiti WOW efektom, personalizirajte svoj WOW paket…

Uz svaku kupovinu dodatno personalizirajte svoj paket i sami odaberite uzorke proizvoda koje želite. Evo koji su besplatni uzorci za svibanj. Za Vaš podsjetnik: 

  • 2 besplatna testera do 299,00 kn kupovine
  • 3 besplatna testera iznad 300,00 kn kupovine + besplatna dostava
  • 5 besplatnih testera iznad 700,00 kn kupovine + besplatna dostava

Besplatni uzorci koji Vas čekaju:


Novexpert repulp krema za oblikovanje lica

Kategorija: Njega lica

Veličina uzorka: 1 ml

Osnovni opis: NOVEXPERT Repulp krema za oblikovanje lica djeluje na najdublje slojeve kože – epidermis, dermis i hipodermis. Namijenjena je koži koja je opuštena, oval bez volumena (uslijed mršavljenja) te tanka i umorna.

John Masters Organics SCALP šampon za kosu od suručice i metvice

Kategorija: Njega kose

Veličina uzorka: 10 ml

Osnovni opis: Šampon za pročišćavanje i stimulaciju vlasišta za zdravu i podatnu kosu. Šampon izvrsno djeluje na probleme nastale zbog masnog ili suhog vlasišta, nedostatka folikula, pretjerane proizvodnje sebuma ili tanke kose, te nedostatak volumena.

Egyptian Magic univerzalni melem za kožu

Kategorija: Njega tijela

Veličina: 3ml

Osnovni opis: Egyptian Magic melem za kožu organski je višenamjenski WOW balzam koji se koristi za ovlaživanje kože, ublažavanje osipa i opeklina pa čak i reduciranje ožiljaka i bora.

John Masters Organics Vitamin C serum

Kategorija: Njega lica

Veličina uzorka: 2ml

Osnovni opis: Vitamin C, u svom prirodnom obliku, kao amino kiselina duboko penetrira u kožu i smanjuje dubinu bora, linije oko očiju i prerano starenje kože, a umornoj i stresu izloženoj koži vraća svježinu, snagu i gipkost.

John Masters Organics regenerator od agruma i gorke naranče

Kategorija: Njega kose

Veličina uzorka: 10ml

Osnovni opis: John Masters Organics regenerator agrumi gorka naranča možete isprati ili ostaviti kao leave-in tretman. Izuzetno učinkovita i nježna formula koja kombinira čak 17 certificirano organskih sastojaka. Odličan je za sve tipove kose i dovoljno nježan za obojenu kosu.

John Masters Organics gel za tuširanje geranij/grejp

Kategorija: Njega tijela/pranje

Veličina uzorka: 10ml

Osnovni opis: John Masters Organics gel za tuširanje geranij grejp nježan i mirisan na koži se pretvara u meku i podatnu pjenu koja istovremeno njeguje i čisti ali pritom ne isušuje kožu. Osvježavajući mirisi geranij ruže, grejpa i lavande kožu hrane i učvršćuju, te djeluju aromaterapijski. Organic!

Matis Response njegujući losion za tijelo

Kategorija: Njega tijela (dan/noć)

Veličina uzorka: 10ml

Osnovni opis: mATIS Response Corps njegujući losion za tijelo hidratizira, njeguje i obnavlja suhu i dehidriranu kožu. Baršunast i mekan pružit će vašem tijelu svakodnevnu njegu, a koža će biti zaštićena od svakodnevnih vanjskih utjecaja.

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.