BeautyBlender slavi 15 godina

BeautyBlender spuzvica slavi 15 godina

Zamislite. prošlo je već toliko vremena (a kao da je bilo jučer). Slijedi priča o BeautyBlenderu  – od obične spužvice do jednog od najpoznatijih ”must have” proizvoda za šminkanje

Od ideje do realizacije

Rea Ann je osoba kojoj trebamo zahvaliti za ovo čudo bez kojeg većina nas ne može zamisliti dnevnu rutinu šminkanja. BeautyBlender nastaje isključivo iz sebičnih razloga – da sebi olakša posao i osigura savršeno stapanje šminke bez prijelaza.  Davne 1993. kada se počela probijati u svijetu vizažista shvatila je da joj nešto nedostaje.

rea ann

Da, postojali su kistovi i ostala pomagala za šminkanje, ali kao da je nešto falilo. 2002. napravila je prvi koncept te elipstaste spužvice. Svega godinu dana poslije prva roza spužvica ugledala je svjetlo dana i započela make up revoluciju. BeautyBlender danas je nešto kao mala crna haljina – ide uz sve i za sve. Pitamo se kako smo uopće živjele bez njega?

Rea Ann je uspjela od običnog nanošenja pudera, korektora, kontura, napraviti umjetnost i toliko pojednostaviti cijeli proces šminkanja da se gotovo svatko zapita, kako se nisam toga prije sjetila? Najjednostavnije ideje najčešće su najbolje!

Prvi #pink val

Naravno, da nije imala status dobrog vizažista i da nije bila angažirana za velike projekte vjerojatno nitko nebi primjetio to malo rozo čudo kojim si svaki šminker značajno olakšava posao. Deset godina poslije, točnije 2013. Rea Ann dobiva nagradu za najbolji proizvod.

BeautyBlender 2013. osvaja nagradu

Tada je krenuo pravi BeautyBlender val, ružičast i elipsasti. Uz malo sreće, odličan tajmnig i BeautyBlender se proširio svijetom. Gotovo je u potpunosti zamijenio kist za šminkanje i preuzeo vodeće mjesto na ljestvici #musthave alata za šminkanje. Bez BeautyBlendera više se ne može.

Kako to inače biva, mnogi su ga pokušali kopirati, ali jedan je i jedini “the Original”. Dan danas svaki brand nudi svoju verziju elipsaste spužvice, ali moramo si priznati (barem mi koji smo naivno kupili neki drugi) da niti jedan nije ni blizu originalu.

Proširenje linije

Danas se BeautyBlender obitelj sastoji od sve većeg broja proizvoda, ali i spužvica koje više nisu isključivo roze i nisu isključivo za šminkanje (npr. bijeli BeautyBlender s kojim možete nanositi omiljeni serum za lice ili pak dnevnu tj. noćnu kremu).  Tu je i Body Blender za nanošenje proizvoda za samotamnjenje, micro.mini blender, blush blender, blender cleanser, blender liner designer i mnogi drugi. U veselim bojama koje su odraz cijele linije – za svakog ponešto.

Volimo odvažne, wow žene koje nam svojim izumima olakšaju život stoga se nadamo da je ovih 15 godina samo početak i s nestrpljenjem očekujemo idućih 15. Ne sumnjamo da će biti inovativni, vedri i wow – baš kao i do sada. Sretno BeautyBlender! We love you!

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.