Azena prirodna kozmetika, sedam osnovnih sastojaka

Azena prirodna kozmetika gdje kupiti

Filozofija Azene je jednostavna: ‘Stvoriti jedinstvenu i učinkovitu kozmetiku, koristeći najbolje prirodne sastojke koji su gotovo jestivi’

Azena prirodna kozmetika prisutna je na tržištu više od 35 godina. Danas, dok ovo čitate, obiteljsku tvrtku vrlo uspješno vodi naša proslavljena odbojkašica Senna Ušić Jogunica, a sve je zapravo počeo njen djed Antun.

Travar koji je kroz desetljeća prikupljanja iskustva odredio vlastitu filozofiju u obradi 32 jedinstvene biljke hrvatskog podneblja, od kojih svaka posjeduje svojstva koje utječu na ljudski organizam. Prvi proizvod bio je Biljna mast (1977.) koji je i danas zvijezda. Međutim, od tada su nastala i masažna ulja, biljni maslac za tijelo, balzami za tijelo te brojni drugi prirodni proizvodi. Konstanta je da se biljke i danas – beru ručno. Svakako savjetujemo da ispitate Azena proizvode, a dok to ne učinite ovo je sedam glavnih blagotvornih sastojaka Azena kozmetike koje ćete pronaći u svakom proizvodu. .

Azena ulje suncokreta

Ono obnavlja oštećene slojeve kože, sprečava gubitak vlage, jača njenu elastičnost, štiti kožu od štetnih zračenja, brzo se apsorbira i pristaje svim tipovima kože.

Maslinovo ulje

Hidratizira i hrani kožu. Bogato je antioksidansima i vitaminom E. Omogućuje lakšu eliminaciju toksina, koži daje glatku i blistavu teksturu, sadrži esencijalne masne kiseline, smanjuje upalne procese i zbog svega ovoga pripada prirodnoj anti-aging grupi.

Fino mljevene koštice maslina

Ove fine i zdrave čestice djeluju neabrazivno pa ih ubrajamo u nježne pilinge ili slične proizvode. U kombinaciji s uljima stvaraju strukturu koja potiče prokrvljenost kože te ubrzava njeno prirodno obnavljanje. Dakako, stimuliraju limfni optok i otjecanje viška tekućine što za posljedicu ima topljenje masnog tkiva i stvaranje glatke površine kože.

Vitamin E

Želimo naglasiti važnost vitamina E, poznatog kao vitamin ljepote i mladosti, zbog snažnog antioksidativnog djelovanja. Uz niz benefita recimo samo da snažno pomaže koži da zadrži prirodnu vlažnost i svježinu.

Pčelinji vosak

Štiti kožu od isušivanja tako što odlično prianja i upija pa tako stvara zaštitni sloj, a ne začepljuje pore. Između mnoštva stvari izdvajamo da ima snažna protuupalna svojstva.

Ekstrakt ili ulje nevena

Općepoznata je činjenica o mnogostrukim ljekovitim svojstvima ovog ulja. Djeluje protuupalno, ublažava svrbež i iritaciju, crvenilo, ublažava bol.

Ekstrakt gaveza

U mnoštvu ljekovitih svojstava izdvajamo regenerativna svojstva koja posebno koži pomažu u zacjeljivanju i obnavljanju na prirodan način. Njegov bitan sastojak je alantoin – aktivna prirodna tvar sa snažnim keratoličkim djelovanjem. Ona potiče rast stanica u dubljem, potkožnom tkivu i ubrzava obnavljanje istih.

Ovo je samo mali ali bitan dio sastojaka kojima je brand Azena prirodna kozmetika obogatio našu ponudu. Ako imate pitanja pišite nam na info@wow-junkie.com

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.