Nova linija Alterna Caviar Anti Frizz za suhu i naelektriziranu kosu

za suhu i naelektriziranu kosu

Jedinstvena tehnologija i mješavina prekrasnih ulja koja njeguju kosu

Predstavljamo vam posve novu liniju luksuznih proizvoda za njegu kose iz radionica Alterna, inače vodećeg europskog proizvođača vrhunskih proizvoda za njegu kose.

Alterna Caviar Anti Friz prvenstvenno će pomoći kod vrlo suhe i često naelektrizirane kose u pitanju je čak pet proizvoda: šampon, regenerator, ulje za zaglađivanje u spreju, omega ulje i maslac.

Ono što je zajedničko svim proizvodima je tehnologija Climate Shield Complex®. Poizvod je namijenjen svim osobama sa srednje jakom do jakom kosom te za suhu i naelektriziranu kosu. Nakon primjene kosa je glatka i meka. Efekt elektriciteta na kosi kao i suh izgled kose smanjuje se i do 80% tijekom sljedeća 72 sata.

ALTERNA CAVIAR ANTI FRIZZ ŠAMPON

Šampon će olakšati put do svilenkastog izgleda kose bez da utječe na njenu težinu. Namijenjen svim osobama sa srednje jakom do jakom kosom te za suhu i naelektriziranu kosu u svim vremenskin prilikama. Efekt naelektrizirane kose i izgled suhe kose smanjuju se nakon primjene do 80% tijekom sljedeća 72 sata. Vegan proizvod.

ALTERNA CAVIAR ANTI FRIZZ REGENERATOR

Alterna Caviar Anti Frizz regenerator  je luksuzni njegujući regenerator za pranje koji olakšava postizanje mladolikog svilenkastog izgleda i ne čini kosu teškom. Namijenjen svim osobama sa srednje jakom do jakom kosom. Kao rezultat korištenja kosa postaje glađa i mekša, a naelektriziran i suh izgled kose smanjuje se do 80 % tijekom sljedeća 72 sata. Vegan.

ALTERNA CAVIAR ANTI FRIZZ ULJE ZA ZAGLAĐIVANJE KOSE U SPREJU

Ulje koja obnavlja, zaglađuje i omekšava suhu i naelektriziranu kosu… bez dodatne težine. Suhoj kosi odmah daje dodatni sjaj i umanjuje efekt elektriciteta. Ekstrakt kavijara koji je najbogatiji prirodni izvor Omega 3 masnih kiselina koje kosi donose vlagu, elastičnost, sjaj  i mješavina hranjivih ulja dodatno čine kosu mekom i zaigrano svilenkastom.

ALTERNA CAVIAR ANTI FRIZZ MASLAC ZA KOSU

Maslac nanosite prije feniranja. Pretvara se u lagano ulje koje će otkloniti efekt elektriciteta i hidratizirati kosu pa izgled suhe kose trenutno nestaje i do 80% sljedeća 72 sata. Namijenjen svim osobama sa srednje jakom do jakom kosom. Vrlo lagana tekstura ne utječe na težinu kose. Rezultat korištenja je glatka i mekana kosa. Vegan proizvod.

ALTERNA CAVIAR ANTI FRIZZ OMEGA ULJE ZA KOSU

Ovo ulje vrlo brzo nakon primjene obnavlja, zaglađuje i omekšava suhu i naelektriziranu kosu. Ne otežava dodatno vlasi već ih dubinski hidratizira. Zahvaljujući visokom sadržaju masnih kiselina kosa ima do 250% ljepši sjaj.

Saznajte više o Alterna Caviar Ant Frizz proizvodima za suhu i naelektriziranu kosu.

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.