OVO JE DOBRO: 5 ljetnih filmova za cool večernji odmor

5 ljetnih filmova

ODMORITE SE, ZASLUŽILI STE! I MI TI DONOSIMO NAŠ PRIJEDLOG FILMOVA ZA UGODNE LJETNE VEČERI

Vruće, ljetne večeri ugodnije će proći uz fini koktel, dobro društvo i sjajan film. WOW Junkie ekipa sjela je i napravila svoju listu (možda ne najboljih) ali svakako vrlo zabavnih  ljetnih filmova uz koje će te lakše križati dane na kalendaru do početka godišnjeg odmora.

Jaws/Ralje (1975.)

5 ljetnih filmova

OK. Rekli smo najzabavnijih. Ovo je pomalo scary, zar ne? ALI. Film nakon kojeg godinama (neki i desetljećima) s velikim oprezom ulaze u more i dva puta razmisle prije zarona svakako zaslužuje biti na WOW listi. Radnja je manje-više poznata, ali glazba jest ta koja kroz cijeli film dirigira našim osjećajima i gura strah dublje u kosti. Ta-ra-ta-ra-ta-ra…

Blue Lagoon/Plava laguna (1980.)

5 ljetnih filmova

Ovo je malo lakše. Zapravo, kultni film koji te tjera da zaboraviš na sve brige i prepustiš se predivnom pogledu na otočje Fiji i dvoje mladih koji ulaze u svijet odraslih. Sami i ostavljeni, prisiljeni preživjeti na pustom otoku, Richard i Emmeline se tek počinju upoznavati sa svojim tijelima i ljuskom prirodom. Najssss!

Beaches (1988.)

5 ljetnih filmova

Dirljiv film o prijateljstvu dvije žene koje su se upoznale za vrijeme boravka u resortu u Atlantic Cityju. Od tada ostaju u kontaktu. Godinama si pišu pisma te kroz sve uspone i padove, grade i stvaraju prijateljstvo kakvo svi priželjkujemo.

Ovo je film koji potiče pitanje lojalnosti i pravog prijateljstva jer su ove dvije žene dokaz da prijatelji zajedničkim snagama mogu preživjeti svo dobro i zlo koje nam život nosi.

The Beach/Žal (2000.)

5 ljetnih filmova

Plaža (a neki će reći i polunagi) Leonardo DiCaprio dobitna su kombinacija i melem za oči. Mladi Amerikanac Richard (L. DiCaprio) putuje jugoistočnom Azijom i kratko se zaustavlja u Bangkoku.

Tamo saznaje kako se na jednom od tajlandskih otoka krije prekrasna, rajska plaža. Richard, koji obožava putovati, u društvu kreće na put prema očaravajućoj plaži.

Tu ćemo stati. Jer, da možemo, odmah bi pritisnuli tipku ‘play’, a posao morao raditi netko drugi.

Forgetting Sarah Marshall/Preboljeti Sarah Marshall (2008)

5 ljetnih filmova

Noviji film kojem se uvijek rado vraćamo. Ima nešto u tim prekidima i mirenjima i utjehama, zar ne?!? Prekid dugogodišnje veze sa Sarom Marshall, zvijezdom u usponu, potjerao je Petera na odmor u Oahu. Tamo se već nalazi njegova bivša djevojka, ali ne sama već s novim dečkom što ne može biti gore za ostavljenog Petera.

Pogledajte kako se snašao u ovoj situaciji i je li uspio preboljeti bivšu ljubav.

Ovo je naših 5 ljetnih filmova za cool odmor. Nadamo se da ćeš uživati u nekoj od naših preporuka i da ćeš nam javiti dojmove ili u komentarima predložiti neki dobar film. Hvala na čitanju!

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.